Oct
19

Teambuilding Media Direction @ Herculane

In Herculane ai impresia ca nu se intampla niciodata nimic. In aceasta zona cu climat cald, cu niscaiva influente mediteraneene, peisajele sunt mirifice si oamenii prietenosi. In mod particular amfitrionul local, domnul Dumbrava, isi asteapta clientii cu bucatarii pregatiti, piscina incalzita si sala de conferinta bine ventilata. Pe verificate, chiar isi face treaba la amanunt; oricat de meticulosi am fi noi, nu l-am prins pe picior gresit… pana acum cel putin.

Un autocar ticsit de creiere incinse se indreapta cu viteza legala spre noi; personajele noastre sunt hotarate sa se lase in mana monitorilor nostri pentru o zi si jumatate in ritm alert. Programul pregatit de noi este destul de incarcat : trekking, canioning, tiroliana, paintball (nightbattle), plimbare cu vaporasul in Defileul Dunarii sunt ingredientele principale. Dar multi din grup sunt foarte nerabdatori sa cante cu noi la focul de tabara, sa se costumeze la petrecerea tematica de sambata seara sau sa faca o impresie buna la concursul pe “catwalk” – o inedita prezentare de moda pe echipe, cu recuzita si multa, multa creativitate.

Lasam pozele sa vorbeasca de la sine:

Oct
10

Activitatile de sudura de echipa incep… din autocar

Pe drum spre Canionul Cheii din Buila Vanturarita, unde echipa Netbridge a indurat “chinurile” specifice activitatilor de munte (tiroliana, canyoning, rapel) dar si paintball. In deschidere, Mircea Panaitescu cantand cu echipa inca de pe drum, in autocar.