Nov
20

Prima oara la Wildescapes?

Bea-ti cafeaua cu noi, deocamdata fara zgaltaiala…

Glumim, dar suntem foarte seriosi cand vine de distractie. Mai ales de distractia echipei tale. Daca pana la 20-25 de persoane oricine poate aranja un teambuilding la munte, la echipe mai marisoare lucrurile incep sa se complice.

Pensiunea prost aleasa, mancarea care nu e ceea ce era in plan, derapajele spre alcool, recuzita prost aleasa si ca atare nefolosita, activitatile gandite doar pentru unii si care ii vor frustra pe toti ceilalti, dar mai ales posibila rata mare de abandon (gasca vrea sa mearga la club sambata seara, ruinand obiectivele teambuildingului) sunt motive pentru care un buget de teambuilding greu scos din gheara Financiarului se poate risipi fara folos.

Astfel ca e mai instructiv pentru tine sa citesti din resursele pe care le punem gratuit la dispozitie tuturor clientilor nostri, fosti, actuali si viitori:

ce sa faci intr-un teambuilding outdoor
– unde sa faci teambuildingul (sugestii de cazare pentru un teambuilding reusit)
– sa bugetezi corect un teambuilding si cum sa eviti costurile ascunse
– sa gasesti acele ornamente care sa dea culoare unui teambuilding inca din prima seara, din autocar
– la ce sa fii atent in organizarea unui teambuilding
– cum sa imparti o echipa in mai multe echipe mici
– sa vezi exemple de programe de teambuilding outdoor facute de clientii nostri (in Mehedinti, in Muntii Apuseni, la Bran, la Moieciu, in Predelut, in Delta Dunarii, in Cazanele Dunarii, la Baile Herculane, la Comana, la Sighisoara, la Brasov, in Cheile Gradistei sau chiar in Bucuresti)
– sa vezi galeriile foto de la teambuildingurile facute de noi
– sa vezi inregistrari video care iti vor arata doar un mic procent din cum ar putea echipa ta sa se distreze la un teambuilding
– sa vezi ce mai poti manca la un teambuilding (la alegere, crap sau somn)
– sau… sa fii constient de complexitatea realizarii unui teambuilding de pomina si sa ne chemi in ajutor.

No Comments

No comments yet.

Leave a comment