Aug
10

Ce mai poti manca la un teambuilding la Dinescu

Asadar, dupa monstrul BDSM din Dunare incins in fier si executat la carbuni, avem episodul al doilea din filmul “Ce mai poti manca la Dinescu la Port Cultural Cetate”. Sper sa il transformam intr-un mic Dallas. Din program: pulpa de vitel la tava, peste la cuptor, purcel la protap si multe placinte si salate. Numai cu Wildescapes puteti avea combinatia asta de exercitii cu corzi, peste la protap, cursuri de noduri, mancaruri alese gatite de Dinescu insusi si vinuri si tuici patronate tot de dansul. Mai jos cateva imagini care sa va edifice. Clientii nostri (din echipa Goodyear) s-au edificat:

more…

Aug
02

Karaoke unplugged

Activitatile tipice de seara la un teambuilding sunt mima, karaoke si dans pana dimineata. Si cand spun tipice ma refer la perceptia participantilor inainte de teambuilding, asa cum reiese din chestionarele completate de participanti la teambuildingurile pe care le-am organizat de-a lungul timpului. Iata ca Wildescapes vine cu o noua gaselnita in materie de distractie: Karaoke Unplugged.

[Karaoke Unplugged pentru Goodyear Romania @ Conacul lui Dinescu – 2011]

more…

Aug
02

Ponturi pentru a organiza un teambuilding reusit

Un teambuilding suna foarte bine cand auzi pe holul companiei ca va urma saptamana viitoare, dar ce te faci cand esti chiar tu persoana insarcinata cu organizarea acestuia? Un eveniment outdoor, cerut cu insistenta de baietii de la vanzari sau de fetele de la client service, satui si satule de stat pe scaun, poate fi greu de organizat cand mai ai o mie de chestii de facut pentru indatoririle obisnuite. Si totusi, citind acest mic ghid veti gasi rezolvare la cateva din cele mai spinoase probleme ridicate de organizarea unui astfel de eveniment.

more…