Jul
24

Destinatii

Apuseni

Zona Rosia Montana sau Valea Ariesului te pot surprinde usor prin salbaticia zonei si frumusetea oamenilor. Dincolo insa de peisaje si oameni, de comorile subterane din aceste zone aurifere si pesterile cu gheata permanenta, exista si harti ce te poftesc la aventura, cu busola in mana si cronometrul pornit. Oare chiar aurul dacilor nu exista?

Delta Dunarii

Desi in acest colt de tara cu o biodiversitate neegalata pe tot teritoriul Europei mai degraba ai fi tentat sa mergi la pescuit sau fotovanatoare decat sa faci o sedinta de vanzari, exista spatii de cazare si locuri parca facute pentru a organiza un concurs de pescuit pe echipe, cu recuperare de indicii ..din barca, exact intre cormorani, lebede si pelicani maiestuosi.

Bran – Moieciu

Oare ce companie cu sediul in Bucuresti nu a fost macar o data la o sedinta operativa in Craiasa Muntilor sau la Vila Bran ? Si, pe buna dreptate, zona e facuta sa ia “ochii” oricarui grup, chit ca vine la relaxare, sa se delecteze cu aerul curat, branza in cetina si tuica locului sau, din contra, la un festin de activitati outdoor, incercand sa acumuleze cat mai multe monede vechi din comoara lui Dracula pentru echipa lui, cu ATVul si pusca de paintball la indemana.

Baile Herculane

Vestigiu modern al trupelor romane, locul e pitoresc si plin de neprevazut, chiar daca vrei sa explorezi coltii Dunarii intr-o aventura spumoasa ce se pierde in gura unei pesteri cu traseu inundat sau doar sa te lasi in voia corzii la canioning in Cheile Tasnei, sub umbra retrasa a unui conifer ce creste doar in zona si e nu doar o mandrie locala, dar si o specie rara si protejata.

Bulgaria

Desi aceasta tara poseda frumuseti inca neexplorate, suntem gata sa iti aratam ce am descoperit noi in Bulgaria, in afara de o bucatarie exceptionala si servicii de cazare de invidiat: trasee de Offroad si pereti de escalada trufasi, ascunse bine in paduri cu poieni insorite,locuri ideale pentru a competitiona cu colegii intr-o experienta inedita, cu multe rebusuri si ghicitori, necesare pentru a rezolva misterul din munti. Sa va mai povestim de preturile mici?

Turcia

De la o experienta subacvatica incredibila la o cofetarie ticsita de bunatati, o escapada in tara semilunii iti va tine tonusul ridicat intr-o maniera cat se poate de originala si experimentala, la un pret mai mult decat moderat.

Slovenia

Tara raurilor repezi si a peisajelor montane este cu siguranta locul in care sa iti incerci curajul intr-o frumoasa aventura numita rafting. Si hidrospeedul e o varianta buna, daca monitorii iti recomanda debitul mai naravas pentru aceasta proba. In final, veti urca toate masinile firmei pe o garnitura de tren si veti strabate un traseu cu peste 10 tuneluri. Pitoresc, nu?

Grecia

Tara maslinelor, a lamailor si a monumentelor antice poate sa arate cu totul altfel. O fotovanatoare intr-un sat traditional grecesc cu cele mai inguste stradute pe care le-ati batut vreodata cu piciorul, o calatorie cu un vas cu panze pana la plaja de marmura unde veti sari cu totii la o sfanta baie in marea Egee sau o vizita cu multa adrenalina la un canion din care veti cadea la ultima cascada direct in apa marii pot fi amintiri de neuitat pentru orice echipa.

Si un ultim pont

Citeste si articolul nostru cu alte sugestii pentru destinatii deosebite unde puteti sa faceti un teambuilding outdoor reusit.

No Comments

No comments yet.

Leave a comment