Nov
20

Prima oara la Wildescapes?

Bea-ti cafeaua cu noi, deocamdata fara zgaltaiala…

Glumim, dar suntem foarte seriosi cand vine de distractie. Mai ales de distractia echipei tale. Daca pana la 20-25 de persoane oricine poate aranja un teambuilding la munte, la echipe mai marisoare lucrurile incep sa se complice. more…

Nov
20

Teambuilding in… cascade

Adica nu teambuilding dupa teambuilding, ci teambuilding facut efectiv in cascada. Asta inseamna sa stiti ce inseamna un canion si sa va lasati pe mana unor oameni care va pot arata cum se vede cascada… din spatele suvoiului de apa sau de sus, nu doar de la baza acesteia.

more…

Nov
09

In Mehedinti cu Chio Extreme

Weekendul trecut am organizat un incentive trip – castigatorii promotiei Chio Extreme au mers impreuna cu Wildescapes intr-un periplu “extrem” presarat cu offroad, tiroliene, pesteri cu perle de caverna, tir cu arcul, prastia, arme de paintball si cutite speciale de aruncat si cate si mai cate. Multe lucruri de facut in doar doua zile, dar distractia a fost cu noi / ei :).

Primul contact cu natura: cateva caprioare aflate intr-un loc secret de langa Pitesti. Desi nu am avut aparatul la indemana, bucuria de a vedea cardul de ciute a fost mare.

Apoi a urmat o sesiune de tir cu diverse arme si instrumente de lupta:

more…

Nov
08

Cum arata o proba din programul “Army Battle”

Program tinut la Cheile Gradistei pentru Scoala de vara Gpec. De departe una din cele mai apreciate si mai distractive probe din program.


more…